Het gezicht achter de naam: Marja Boender. Een creatieve duizendpoot met een grote liefde voor vormgeving, muziek en interieur. 

MARJA BOENDER.

Hey! It's me, Thousand Feet!

 

Ik ben een creatieveling die zich niet met 1 ding bezig kan houden. Er zijn te veel mooie, leuke dingen op de wereld die ik niet kan laten staan. Het mooiste is nog dat ik deze verschillende passies kan combineren met elkaar. Vaak is mijn motto LESS IS MORE dus als dat jou aanspreekt ben je aan het goede adres! Soms een uitstapje naar wat meer is zeker niet erg.. ;)

GRAFISCH VORMGEVING.

Ik help je graag om jouw identiteit een 'smoel' te geven. Als grafisch vormgever doe ik verschillende dingen:

- Logo's

- Huisstijlen

- Promotiemateriaal (t-shirts, banners, flyers, posters etc.)

- Websitedesign

- Artwork voor CD's en LP's

- Als je een specifiek verzoek hebt; hit me up!

MUZIKANT.

Als muzikant sta ik open voor nieuwe projecten. Ik zou graag leadzang of backingvocals op willen nemen voor tracks, maar vind het ook tof om samen wat te schrijven! Check mijn vocals pagina om te zien wat ik allemaal gedaan heb en wat ik op dit moment doe.

INTERIEUR.JUNKIE

Naast deze prachtige creatieve vakgebieden hou ik mij graag bezig met interieur, wie niet? Vaak hou ik het voor mezelf, maar ik zou het ook tof vinden als ik andere mensen kan helpen om van hun huis echt een thuis te maken. Samen kijken we naar jou/jullie style en maken we er wat moois van.

Mocht je van mijn diensten gebruik willen maken, neem gerust contact op! 

THOUSAND FEET AT YOUR SERVICE.

© 2020 by Marja Boender

All rights reserved.

GET IN TOUCH

CONTACT

Tel: 0617305688